Heippa!

Ihanaa, että olet löytänyt tiesi Hillevin ihmemaa-blogiin. Tämä blogi sai alkunsa siitä, että halusin päästä kirjoittamaan täysin vapaasti ilman rajoitteita meidän perheen ihan normaalista arjesta, mutta myös juhlasta.

Bloggaamisen maailmaan rakastuin vuosia sitten kirjoittaessani Maatiaiskanasen Elämää-blogia, joka keskittyi pääosin puutarhan hoitoon. Blogissa kerroin myös perheestämme ja mitä muuta teen, kuin harrastan puutarhailua.

Koin kuitenkin, että puutarhasta kirjoittaminen loi jonkinlaiset raamit kirjoittamiselleni ja halusin vapautua niistä.

Luvassa siis elämänmakuista, aitoa tarinointia meidän perheestä ja puuhailuistamme. Samalla haluan kuitenkin jakaa myös positiivisen asenteen ilosanomaa.

Hillevi ja Julia

Asumme puolisoni ja kahden nuorimmaisen tyttäreni kanssa Kouvolan Valkealassa. Vanhin tyttäreni on jo muuttanut pois kotoa, mutta hän on usein puuhissa mukana, joten hänkin varmasti tulee tutuksi tässä blogissa.

Hillevi ja Ilona

Lemmikkeinä, ja todellakin sanan varsinaisessa merkityksessä, meillä on kanoja. Tällä hetkellä kanalauma on hyvin pieni, sillä siihen kuuluu vain Sulo-kukko, sekä Fenix ja Hipsu kanaset. Olen harmitellut, kun Hipsu ja Fenix eivät ole innostuneet hautomisesta, sillä minua vaivaa krooninen tipukuume. Ilmeisesti heitä ei…

Olen yrittäjä ja teen töitä kotoa käsin. Ja se on ollut elämäni yksi parhaimmista ratkaisuista, sillä rakastan yrittäjän vapautta. Erityislapsiperheessä se on oikeastaan ollut myös ainoa vaihtoehto saada asiat rullaamaan. Mutta todellakaan en vaihtaisi tätä pois!

Olen siis itsenäisenä Brand Partnerina ja aluejohtajana Oriflamella ja lisäksi teen sisällöntuottoa puutarha-alan yrityksille. Tulevaisuudessa aion laajentaa yritystoimintaa yhä enemmän ja suunnitelmat ovatkin jo alkaneet muhia päässä.

HerraMies ja Taika

Tykkäämme lasten kanssa reissailla erityisesti kotimaassa ja pääsette myös niille reissuille mukaan. Lisäksi tarkoitus olisi päästää lapsetkin ääneen tuotetestailuiden merkeissä ja todella paljon tulen pohdiskelemaan täällä elämän suuria ja pieniä kysymyksiä.

Luvassa siis sillisalaattia kaikilla mausteilla, ilman rajoja!

Tervetuloa mukaan Hillevin ihmemaahan!

Rakkaudella Hillevi

3 thoughts on “Heippa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *