KIRJOITTAJA

Heippa kaikille!

Minä olen Hillevi Joutjärvi, perheen äiti, kotona työskentelevä yrittäjä ja positiivisuuden puolestapuhuja.

Koulutuksiltani olen kuva-artesaani ja lähihoitaja. Yrittäjyyden maailmaan löysin tieni kirjoittaessani Maatiaiskanasen Elämää-blogia. Olin tuolloin kotiäiti ja aloin pohtimaan, voisinko hyödyntää blogia yrittäjänä. Näin harrastuksesta alkoi tulemaan työ, vaikka itse blogi ei tuonutkaan toimeentuloa. Se kuitenkin avasi monia ovia.

Blogin myötä sain myös kirjasopimuksen ja kirjoitin Puutarhan salaisuus – iloa ja onnea puutarhasta kirjan. Kirjan kirjoittaminen oli yksi suuri unelmani!

Nyt teen puutarha-alan yrityksille sisällöntuottoa ja lisäksi olen Oriflamen itsenäinen Brand Partner ja luotsaan Special Stars-tiimiä.

Vanhin lapsistani on jo täysi-ikäinen ja asuu omillaan. Asumme Kouvolassa puolisoni ja kahden nuorimmaisen tyttäreni kanssa. Lemmikkeinä meillä on kanoja.

Olen aina ollut kova unelmoimaan ja olen ollut onnekas saadessani toteuttaa unelmiani. Sen myötä olen oppinut, että unelmat ovatkin oikeastaan tavoitteita. Kun haluamme tarpeeksi jotain, niin saamme sen kyllä, kun teemme paljon töitä sen eteen, emmekä luovuta vastoinkäymisten sattuessa.

Luonteeltani olen peruspositiivinen ja haluan tuoda samaa positiivisuutta myös muiden elämää. Se mihin keskittyy, se kasvaa. Eli kun keskitymme hyviin asioihin, niin se hyvyys vain lisääntyy.

Blogillani haluan kertoa, että elämä on oikeasti ihana matka, upea ihmemaa. Oli kyseessä arki tai juhla, niin tästä matkasta kannattaa nauttia. Ja ottaa kiitollisena vastaan jokainen päivä!

Tervetuloa blogiini.

Minuun saa aina olla yhteydessä. Juttelen lukijoiden kanssa erittäin mielelläni! Minut tavoittaa kommenttikentän kautta, mutta myös Facebookista.

Rakkaudella Hillevi Joutjärvi